Manja slova Veća slova RSS
>

Javna rasprava o Nacrtu nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha

Datum objave: 10.10.2012 14:56 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (Službeni list Crne Gore br.12/2012) Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje

JAVNI POZIV

zainteresovanoj javnosti za učešće u konsultacijama i javnoj raspravi o Nacrtu nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha

Ministarstvo održivog razvoja i turizma poziva zainteresovanu javnost da uzme učešće u konsultacijama i javnoj raspravi o Nacrtu nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha.

Javna rasprava održaće se 12. novembra 2012. godine u prostorijama Ministarstva održivog razvoja i turizma (multimedijalna sala u prizemlju zgrade), sa početkom u 10 sati.

Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati u pisanom i elektronskom obliku do 10. novembra 2012.godine koordinatoru konsultativnog procesa na adresu:

Olivera Kujundžić
Ministarstvo održivog razvoja i turizma
IV Proleterske brigade broj 19, 81000 Podgorica
olivera.kujundzic@mrt.gov.me  

Nacrt nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha će biti dostupan i na Portalu eUprave, a primjedbe i sugestije mogu se slati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me  ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Ovdje možete da preuzmete Nacrt nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha.

Nacrt nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha