Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту закона о туризму

Датум објаве: 25.11.2015 11:54 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


На основу чл. 6, 7 и 11 став 1 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Сл. лист ЦГ”, бр. 12/12), Министарство одрживог развоја и туризма даје на јавну расправу

НАЦРТ ЗАКОНА О ТУРИЗМУ

и упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

Заинтересованој јавности (грађанима, научним и стручним институцијама, државним органима, Главном граду, Пријестоници, општинама, струковним удружењима, политичким странкама, синдикатима, вјерским заједницама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима) да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у поступку припреме:

Предлога закона о туризму

и доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику Министарству одрживог развоја и туризма, на адресу: ул ИВ Пролетерске бригаде бр. 19, Подгорица, на фаx: 020 446 215 или на е-маил: давор.вуковиц@мрт.гов.ме.  

Лица овлашћена за координацију консултација са заинтересованим субјектима су:
- Давор Вуковић, самостални савјетник И у Одсјеку за стандарде и прописе, тел: 020 446 247 и
- Божо Вучековић, шеф Одсјека за стандарде и прописе, тел: 020 446 252.

Јавни позив о припреми Предлога закона о туризма трајаће 40 дана од дана објављивања на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и порталу е-управе.

Министарство одрживог развоја и туризма ће све приспјеле иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре размотрити и узети у обзир приликом сачињавања Предлога закона.

Нацрт закона о туризму и Програм јавне расправе можете преузети овдје.