Manja slova Veća slova RSS
>

Saopštenje: Promocija ljetnje turističke ponude Crne Gore u Banja Luci

Saopštenje: Promocija ljetnje turističke ponude Crne Gore u Banja Luci
Datum objave: 02.06.2016 12:16 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Nakon uspješne promocije na tržištu Srbije, prezentacija ljetnje turističke ponude za sezonu 2016. nastavlja se i na tržištu Bosne i Hercegovine. Nacionalna turistička organizacija je u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve, Herceg Novog i Tivta predstavila svoju ponudu 1.juna u Banja Luci.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici medija: televizija Elta TV, ATV, RTRS i BN TV, Radio RS, Blica, Nezavisnih novina, Glas Srpske, Mondo.ba, novinskih agenicja SRNA i IBNA, kao i turističkih agencija: Unis Tours, Ars Tours, Nova, Travel Office, VTTI Travel, Zepter Passport, Gradiška, Sebastijan Tours, In Travel.

Tom prilikom prisutni su upoznati sa ponudom, cijenovnim aranžmanima u hotelskom i privatnom smještaju, kalenadarom dogadjaja i novim infrastrukturnim projektima. Predstavnike agencija najviše je interesovala ponuda privatnog smještaja i mogućnosti za povezivanje sa turističkim agencijama iz Crne Gore koji nude ovaj vid smještajnih kapaciteta. Takođe, ponuda Crne Gore predstavljena je u okviru jutarnjeg i popodnevnog programa TV stanica iz Banjaluke.

Podršku promociji je pružila Turistička organizacija grada Banja Luke, a naredna prezentacija biće organizovana u Sarajevu.

PR služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore