Мања слова Већа слова РСС
>

Најава: Туристичка понуда Црне Горе биће представљена на туристичкој берзи Wорлд Травел Маркет 2017 у Лондону

Најава: Туристичка понуда Црне Горе биће представљена на туристичкој берзи Wорлд Травел Маркет 2017 у Лондону
Датум објаве: 03.11.2017 14:53 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Национална туристичка организација Црне Горе и Министарство одрживог развоја и туризма, у сарадњи са стратешким партнерима и туристичком привредом, представиће црногорску туристичку понуду на Међународној туристичкој берзи Wорлд Травел Маркет (WТМ), која се одржава од 6. до 8. новембра у Лондону.

WТМ је један од водећих глобалних догађаја за свјетску туристичку индустрију, на којем своју понуду представљају сви сектори туризма, укључујући туристичке организације, авио компаније, хотеле, агенције, софтверске куће, итд. Ова најзначајнија свјетска туристичка берза окупиће око 5.000 излагача из преко 180 земаља свијета, преко 50.000 професионалаца из области туризма и преко 2000 представника медија. Учешће на овој берзи је значајно, како због презентације понуде на британском тржишту, тако и због могућности сусрета понуђача са партнерима и са других емитивних тржишта.

Такође, у организацији Свјетске туристичке организације Уједињених нација (УНWТО) и Међународне туристичке берзе, и ове године, биће одржан Министарски самит, на којем ће високи представници држава чланица из цијелог свијета размијенити мишљења у погледу туристичког развоја и будуће перспективе у овој глобално значајној области.

Делегацију Црне Горе предводе министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић и директорица Националне туристичке организације Црне Горе Жељка Радак Кукавичић, који ће током сајма имати, низ састанака са постојећим и потенцијалним партнерима и велики број интервјуа са представницима медија.ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе