Мања слова Већа слова РСС
>

Расписан међународни конкурс за концепт и садржај црногорске поставке на Бијаналу у Венецији

Расписан међународни конкурс за концепт и садржај црногорске поставке на Бијаналу у Венецији
Датум објаве: 19.01.2018 17:37 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма Црне Горе расписало је међународни конкурс за концепт и садржај црногорске поставке на 16. Међународној изложби архитектуре у Венецији (Ла Биеннале ди Венезиа ди Арцхитеттура) 2018. године.

Конкурс је отворен од 19. јануара до 9. фебруара 2018. године. По врсти конкурс је међународни, по задатку концептно-идејни, по начину предаје анонимни, по облику једностепени.

Овогодишња тема је Слободни простор - “Фрееспаце” и одабрана је од стране умјетничких директорица овогодишњег Бијенала Ивон Ферел и Шели Мекнамара (Yвонне Фаррелл и Сцхеллy МцНамара).

Комплетан конкурсни материјал можете преузети са интернет странице Министарства одрживог развоја и туризма: хттп://www.мрт.гов.ме/РесоурцеМанагер/ФилеДоwнлоад.аспx?рИд=298393&рТyпе=2  

Сви учесници могу постављати питања о конкурсу до рока предвиђеног за предају радова путем е-маил адресе: биеннале.арцх2018@мрт.гов.ме  

За организацију, умјетнички и истраживачки оквир Пројекта представљања Црне Горе на 16. Бијеналу архитекуре у Венецији одговорни су комесар др Душан Вуксановић, главни државни архитекта и кустос др Соња Радовић Јеловац.

Прилог:

Распис конкурса МНЕ

Распис конкурса ЕН

Конкурсни материјал

Допунски материјал - фотографије ентеријера изложбеног простора