Manja slova Veća slova RSS
>

Javna rasprava o Nacrtu zakona o industrijskim emisijama

Javna rasprava o Nacrtu zakona o industrijskim emisijama
Datum objave: 11.04.2018 14:59 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Službeni list Crne Gore”, broj 12/12) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće

JAVNU RASPRAVU
O NACRTU ZAKONA O INDUSTRIJSKIM EMISIJAMA

PROGRAM JAVNE RASPRAVE:
1. Javna rasprava će trajati do 21. maja 2018. godine.

2. Javna rasprava se organizuje:
- postavljanjem Nacrta zakona o industrijskim emisijama na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma http://www.mrt.gov.me/rubrike/javna_rasprava;  
- postavljanjem Nacrta zakona o industrijskim emisijama  na portalu e-Uprave https://www.euprava.me/eparticipacija/lista-javnih-rasprava;  
- postavljanjem Nacrta zakona o industrijskim emisijama  na internet stranici Arhus centra Podgorica www.arhuscg.me, Arhus centra Nikšić info@ozon.org.me i Arhus centra Berane www.arhuscentri.me.  
- u formi tribine koja će biti održana u ponedeljak 7. maja 2018. godine u Multimedijalnoj sali na prizemlju Ministarstva održivog razvoja i turizma, sa početkom u 09:00 h.

2. Pozivaju se građani, stručne i naučne institucije, državni organi, strukovna udruženja, nevladine organizacije, mediji i druge zainteresovane organizacije i zajednice da se uključe u javnu raspravu i daju svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Nacrta zakona o industrijskim emisijama.

4. Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi do 21. maja tekuće godine Ministarstvu održivog razvoja i turizma na sljedeći način:

- na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me;  
- na portal E-Uprave ili
- preko arhive Ministarstva na adresu: Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske br. 19, 81 000 Podgorica (sa naznakom „Javna rasprava – Nacrt zakona o industrijskim emisijama)
- Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija je: Dragana Raonić Popović, e-mail dragana.raonic@mrt.gov.me  tel., 020 446 233, Fax: +382 20 446 215.