Manja slova Veća slova RSS
>

Zabavni program i besplatan prevoz povodom otvaranja skijališta Kolašin 1600

Zabavni program i besplatan prevoz povodom otvaranja skijališta Kolašin 1600
Datum objave: 13.02.2019 13:59 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Povodom zvaničnog otvaranja skijališta Kolašin 1600 Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u subotu, 16. februara, organizuje besplatan prevoz i zabavni program na skijalištu.

Za posjetioce ovog ski centra AD Skijališta Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore obezbijedili su besplatan ski pas, degustaciju hrane i pića kao i bogat zabavni program. Posebna atrakcija biće priprema mega kačamaka za sve posjetioce. Na stazi će biti organizovana i trka u veleslalomu na 600 metara koju će započeti proslavljeni jugoslovenski skijaš, bivši svjetski prvak Bojan Križaj.


Za dobru atmosferu na skijalištu pobrinuće se Dj MR Jools i DJ Shar, a od 13 h koncerte će održati i grupa Crveno i Crno i Sergej Ćetković sa bendom. U 16 h zabava se nastavlja na gradskom trgu u Kolašinu uz didžejeve, koncerte, defile mažoretki i vatromet. Muzičke zvijezde Anita Popović i Danijel Alibabić održaće koncerte na gradskom trgu sa pocetkom u 19:00 h. 

Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i Glavnim gradom organizovan je iz Podgorice, Bara, Budve i Herceg Novog. 

Sve informacije o prevozu zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog broja Call centra Montenegro 0 8000 1300 radnim danima od 07 do 15 h.