Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Плана управљања комуналним отпадним водама у Црној Гори (2020-2035) са Стратешком процјеном утицаја на животну средину

Јавна расправа о Нацрту Плана управљања комуналним отпадним водама у Црној Гори (2020-2035) са Стратешком процјеном утицаја на животну средину
Датум објаве: 31.05.2019 13:30 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


На основу члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 041/18), Министарство одрживог развоја и туризма упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ
Научној и стручној јавности, научно-истраживачким установама и установама високог образовања, привредним субјектима, невладиним организацијама, грађанима и свим заинтересованим субјектима, за учешће у јавној расправи о Нацрту Плана управљања комуналним отпадним водама у Црној Гори (2020-2035) са Стратешком процјеном утицаја на животну средину, у периоду од 31. маја до 25. јуна 2019. године.

Јавна расправа се спроводи достављањем примједби, предлога и сугестија у писаном и електронском облику, као и организовањем јавне трибине.

Примједбе, предлози и сугестије достављају се Министарству одрживог развоја и туризма, Директорату за управљање отпадом и комунални развој, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица, у писаном облику путем поште или лично или у електронском облику на е-маил адресу јавна.расправа@мрт.гов.ме, на Обрасцу број 4: „Примједбе, предлози и сугестије“, који је саставни дио Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија.

Јавна трибина биће организована у петак 21. јуна 2019. године у 10 часова, у сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица.

Јавни позив објављује се на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма: www.мрт.гов.ме и порталу е-Управе.

Министарство одрживог развоја и туризма ће сачинити извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће објавити на својој интернет страници и порталу е-Управе, у року од 15 дана од дана завршетка јавне расправе.

Прилози:

- Нацрт Плана управљања комуналним отпадним водама (2020-2035) са Стратешком процјеном утицаја на животну средину 
- Програм јавне расправе о тексту Нацрта Плана управљања комуналним отпадним водама (2020-2035)
- Образац 4-Примједбе, предлози и сугестије