Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Туристички производ активног туризма представљен медијима из Србије

Саопштење: Туристички производ активног туризма представљен медијима из Србије
Датум објаве: 24.07.2019 08:10 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма и Национална туристичка организација Црне Горе организовали су студијску посјету представника медија из Србије, у периоду од 21-25. јула. у циљу упознавања тржишта Србије са понудом активног туризма.

Ријеч је о представницима телевизија „РТС“, „Пинк“ и „Хаппy“, новинске агенције „Тањуг“, дневних новина „Блиц“, „Политика“, „Информер“, „Курир“, „Ало“, „Српски Телеграф“ и портала „Б92“.

За новинаре је организована посјета „Долциниум Кајт Сурф“ клубу гдје су имали прилику да се упознају са кајт сурфингом на једној од најљепших плажа улцињске ривијере.

Када је у питању туристички производ активног туризма барске општине, новинарима је организован кањонинг кроз кањон ријеке Бунар (Рикавац), а у наставку посјете их очекује тура теренским возилима кроз најљепше предјеле панорамске руте „Између двије чаробне обале.“ Током боравка у Бару представници медија су присуствовали извођењу представе „Дон Кихот“ у оквиру Барског љетописа.

Новинари из Србије имаће прилику да се упознају и са понудом сјевера Црне Горе, када је у питању овај вид туризма за њих ће бити организован рафтинг на ријеци Тари и боравак у кампу.

Ова студијску посјета реализована је са Амбасадом Црне Горе у Србији, а уз подршку локалних туристичких организација Бара и Улциња.