Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Трећег националног извјештаја Црне Горе о климатским промјенама

Јавна расправа о Нацрту Трећег националног извјештаја Црне Горе о климатским промјенама
Датум објаве: 15.05.2020 14:24 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ О НАЦРТУ ТРЕЋЕГ НАЦИОНАЛНОГ ИЗВЈЕШТАЈА ЦРНЕ ГОРЕ О КЛИМАТСКИМ ПРОМЈЕНАМА

Вријеме трајања јавне расправе: 15. маја – 04. јуна 2020. Године

Начин спровођења јавне расправе (одржавање округлих столова, трибина и презентација, са наведеним мјестом и датумом одржавања):

-постављањем  Трећег националног извјештаја Црне Горе о климатским промјенама на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма;

- постављањем Трећег националног извјештаја Црне Горе о климатским промјенама на порталу е-управе;

Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Трећег националног извјештаја Црне Горе о климатским промјенама.

Адреса и начин достављања примједби, предлога и сугестија: на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;  на портал е-Управе или преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Трећи национални извјештај Црне Горе о климатским промјенама”).

Име и презиме службеника у министарству задуженог за давање информација о поступку јавне расправе (са контакт подацима):

Милица Мудреша (тел:020/446-350);
емаил:(милица.мудреса@мрт.гов.ме).

 

Назив организационе јединице Министарства која је одговорна за припрему Трећег националног извјештаја Црне Горе о климатским промјенама: Директорат за климатске промјене и медитеранске послове.