Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Туристичка понуда Црне Горе представљена на сајму у Дубаију

Саопштење: Туристичка понуда Црне Горе представљена на сајму у Дубаију
Датум објаве: 28.04.2016 15:33 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризмаТуристичка понуда Црне Горе представљена је на Међународном сајму туризма Арабиан Травел Маркет (АТМ 2016), који се одржава у Дубаију у периоду од 25. до 28.априла.

АТМ представља највећи и најуспјешнији сајам путовања у овом региону и изузетна је прилика за презентацију туристичких потенцијала Црне Горе на тржишту УАЕ. Црна Гора, у сарадњи са Туристичком организацијом Србије и амбасадом Црне Горе у УАЕ, презентује своју понуду другу годину за редом, а заједнички наступ на овом сајму је договорен у оквиру регионалне сарадње за далека тржишта.

Бројни посјетиоци штанда из Бахреина, Катара, Саудијске Арабије и Уједињених Арапских Емирата су исказали интересовање за посјету Црној Гори која за њих представља нову и неистражену дестинацију. Нарочито је изражено интересовање за активни одмор, посјету планинама и за могућности организовања излетничких тура. Такође, примјетно је интересовање и за инвестиционе могућности наше земље.

Штанд су посјетили представници бројних медија и туристичких агенција из УАЕ и том приликом договорена је организација студијских посјета у циљу упознавања туриста са понудом Црне Горе.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе