Мања слова Већа слова РСС
>

План промотивних активности НТОЦГ на тржишту окружења за 2016.годину

План промотивних активности НТОЦГ на тржишту окружења за 2016.годину
Датум објаве: 20.05.2016 14:19 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризмаНационална туристичка организација Црне Горе планира да у оквиру својих редовних промотивних активности посебан акценат и ове године стави на промоцију туристичке понуде Црне Горе на тржишту региона ( Србије, Словеније, Босне и Херцеговине, Македоније, Косова) те да на основу досадашњег искуства, захтјева и кретања тржишта, на најефикаснији начин промовише туристичку понуду Црне Горе и то путем:

- учешћа на сајмовима,
- једнодневним промоцијама
- организовањем посјете студијских група новинара у ЦГ

НТОЦГ планира да наведеним активностима анимира карактеристичне циљне групе за свако поједино тржиште и на најбољи начин приближи конкретни туристички производ како приморског тако и планинског дијела Црне Горе.

Све планиране активности НТОЦГ ће спровести у сарадњи са Министарством одрживог развоја и туризма Црне Горе, локалним туристичким организацијама, ЦТУ-ом, стратешким партнерима црногорског туризма , хотелско туристичком привредом Црне Горе.


Трзисте Србије

- Роадсхоw – промоција и то: у Нишу 24.маја, Крагујевцу, 25.маја, Новом Саду 30.маја (Промоција це бити организована за представнике туристицких агенција, медије и привреднике)

- учешће на Београдском Манифесту, 27-29.мај – Фестивалу манифестација и дестинација у оквиру којег це се НТО и ЛТОи представити са разноврсним туристицким производом, актуелним збивањима и манифестацијама у току сезоне. Планирано је посебно представљање фестивала Сеа Данце, СоутхернСоул, Бедем Фест, као и представљање манифестација Фестивал уличних перформера »Инарт« који се одржава у Тивту и Град Театра у Будва. На Манифесту це бити представљени и винари и маслинари у сарадњи са ТО Бар.

- Студијска група новинара из Србије у периоду од 12 до 15.маја

Трзисте Босне и Херцеговине

- Роадсхоw – промоције у Бања Луци, 1 јуна и Сарајеву 3. Јуна. Традиционално у Сарајеву це бити организован и ликовни конкурс за уценике и три најбоља рада це добити љетовање за себе и своју породицу у Будванској Ривијери.

Трзисте Словеније

- Организација промотивног догадјаја у Љубљани за медије и агенције


Трзисте Македоније

- Учествовали на сајму туризма » Скопје Травел Маркет » у Скопљу, 14.- 16. април 2016.


Трзисте Косова

- Учествовали на сајму туризма Травел Фаир у Приштини( 21- 22.април ). Наступ је обухватио презентацију туристичке понуде Црне Горе на обједињеном штанду у сарадњи са ЛТО Улцињ.