Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Промоција Црне Горе у Нишу и Крагујевцу

Саопштење: Промоција Црне Горе у Нишу и Крагујевцу
Датум објаве: 26.05.2016 20:16 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризмаНационална туристичка организација Црне Горе у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Србији, локалним туристичким организацијама и стратешким партнером ХГ Будванском ривијером организовала је у склопу кампање Роад Схоw 2016, 24.и 25. маја, промоцију туристичке понуде Црне Горе у Нишу и Крагујевцу. Кампања носи назив „Све што ти срце пожели...Црна Гора“.

Промотивним догађајима у Нишу и Крагујевцу присуствовало је око 100 званица, представника туристичке привреде и медија, између осталих : ТВ Ниш, ТВ Белами, Тв Крагујевац, дописништво РТС-а, ТВ Канал 9, Блиц, КГ Новине као и туристичке агенције које раде тржиште Црне Горе: Олимпиц тоурс, Марко Поло, Атлантик, Индеx,Долце вита,Отава травел, Хало травел и др.

Директорица Националне туристичке организације Црне Горе, Жељка Радак Кукавичић, представила је присутним медијима и туристичким агенцијама новине у туристичкој понуди Црне Горе, као и конкретне активности које су предузете на свим нивоима у земљи у циљу побољшања квалитета и конкурентности понуде Црне Горе. Представници локалних туристичких организација презентовали су понуду Тивта, Будве, Бара и Херцег Новог. ХГ Будванска ривијера је за ово тржиште припремила пакет аранжмане са акцијским попустом 10-15%.

Новинари и представници туристичких агенција су током промоције показали највеће интересовање за цијене смјештаја и ванпансионске понуде. На питања новинара које су то предности и зашто се одлучити за одмор у Црној Гори , директорица НТО је још једном истакла различитости на малом простору који пружа туристима могућности да уживају у широком спектру активности и да доживе јединствен одмор у Црној Гори. Она је позвала туристе да открију љепоте националних паркова, уживају у бројним могућностима активног одмора у природи, црногорским плажама и традиционалној црногорској кухињи. На питања медија о културним и забавним дешавањима која се посебно припремају за ову сезону у појединим туристичким мјестима она је истакла да туристе очекују бројне манифестације, од карневалских свечаности до престижних концерата свјетски познатих музичара.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе