Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: „Све што ти срце пожели“ у Новом Саду

Саопштење: „Све што ти срце пожели“ у Новом Саду
Датум објаве: 31.05.2016 14:03 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


У предивном амбијенту поред самог Дунава у оквиру Роад схоw кампање у региону, након презентације у Београду, Црне Гора је под слоганом „Све што ти срце пожели“ презентовала понуду у Новом Саду.

Поред представника медија и туристичких агенција са територије Војводине промоцији су присуствовали градоначелник Новог Сада Милос Вучевић као и бројне званице из политичког и јавног живота.

Званице су поздравили амбасадор Црне Горе у Србији Бранислав Мићуновић и генерални конзул Црне Горе у Сремским Карловцима Миодраг Канкараш.

Представници Националне туристичке организације и локалних туристичких оргнизација дали су изјаве медијима који су пропратили промоцију, између осталог: Радио 021, Радио Нови сад, Удружење туристичких новинара, РТВ Војводина, ТВ новосадска, Магyрсзо, РТВ 3 - емисија Луча, Луфтика, Тањуг, Нина медија и црногорска недјеља.

Након промоције туристичке понуде у Србији, Национална туристичка организација у сарадњи са локалним туристичким организацијама и партнерима наредних дана презентоваће туристичку понуду Црне Горе у Бањалуци и Сарајеву.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе