Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Нова звијезда на џет сет небу - Црна Гора

Саопштење: Нова звијезда на џет сет небу - Црна Гора
Датум објаве: 10.06.2016 13:07 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


У низу позитивних чланака објављених о Црној Гори нашао се и чланак у њемачком Престиге Магазину. Ауторка текста Јасмин Тејлор рангира Црну Гору међу топ дестинацијама у Средоземљу и истиче да се Црна Гора у последње двије до три године развила у апсолутни тренд.

“Протеклог љета имала сам могућност да посјетим ову замљу на Медитерану и била сам одушевљена. Наше путовање започело је у монденском Тивту, градићу који лежи у заштићеном заливу и располаже марином “Порто Монтенегро” која представља једно од луксузнијих мјеста на Јадранској обали. Уживали смо у легендарном отвореном базену “Лидо Мар”, а посјетили смо и „Регент Порто Монтенегро” хотел који има спектакуларан поглед на марину и залив.” наводи ауторка чланка Јасмин Тејлор.

“Након тога отишли смо до Будве, а у њеној околини посјетили смо још ексклузивнији хотел “Аман Свети Стефан” који се налази на полуострву које је повезано са копном уским путићем. Тамо смо уживали на ручку са погледом на чисто кристално море. На крају нас је пут водио у залеђе, сликовиту регију Челобрдо гдје смо нашли видиковац са предивним погледом на црногорску обалу.” каже ауторка.

На крају чланка она позива туристе да што прије посјете Црну Гору. „Поред класичних љетњих џет сет дестинација попут Ибизе и Миконоса, Црна Гора се развија у још једну топ дестинацију. То је један од разлога да је што прије посјетите“ закључује Тејлор.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе