Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: еасyЈет увео нову линију на релацији Гетвик- Тиват

Саопштење: еасyЈет увео нову линију на релацији Гетвик- Тиват
Датум објаве: 16.06.2016 16:14 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Првим авионом слетјели представници најзначајних медија из Велике Британије

Британска лоw цост компанија „еасyЈет“ увела је нову линију од Гетвика у Лондону до Тивта у Црној Гори, која је започела данас, 16.јуна и најављена су два лета недељно од Гетвика до Тивта преко љетњих мјесеци, сваког понедељка и четвртка. Овом приликом Аеродроми Црне Горе уприличили су пригодан дочек поводом доласка еасyЈет-а. Присутне је поздравио и амбасадор Велике Британије у Црној Гори Јан Витинг.

Првим авионом на овој линији пристигли су представници најзначајних британских медија. У организацији Националне туристичке организације Црне Горе, британске лоw цост компаније еасyЈет, ХГ Монтенегро Старс, компаније Луштица баy, Порто Монтенегра и хотела Регент у студијској посјети Црној Гори бораве представници медија Даилy Стар, Даилy Миррор, Сундаy Пост, Даилy Еxпресс, Тхе Сун и Манцхестер Евенинг Неwс. Они ће наредних дана имати прилику да се упознају са туристичким потенцијалима Црне Горе. Осим приморја планиран је и обилазак сјеверних предјела гдје ће имати прилику да испробају рафтинг у кањону ријеке Таре.

Ова посјета је од изузетног значаја за даљу промоцију црногорског туризма и наше понуде на тржишту Велике Британије. Компанија еасyЈет очекује да ће на линији Лондон-Тиват- Лондон ове сезоне превести више од 19.000 путника.

ПР служба Националне туристичке организације