Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Промоција туристичке понуде Црне Горе на петом Yоутх фаир-у

Саопштење: Промоција туристичке понуде Црне Горе на петом Yоутх фаир-у
Датум објаве: 07.07.2016 15:12 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Исказано велико интересовање младих за фестивалску понуду Црне Горе и понуду за авантуристички туризам

Национална туристичка организација Црне Горе заједно са локалном туристичком организацијом Будве, фестивалима Лаке Фест и Бедем Фест из Никшића као и агенцијом Еxплорер из Колашина, представила се на петом регионалном сајму омладинског туризма „ОПЕНС Yоутх Фаир 2016“ који се одржао у Новом Саду 05. и 06. јула. Циљ сајма је да се кроз заједничку регионалну промоцију Балкан позиционира као једна од најатрактивнијих дестинација за младе на свијету.

Млади, који у великом броју бораве ових дана у Новом Саду због фестивала ЕXИТ, имали су прилику да се на црногорском штанду упознају са фестивалском понудом Црне Горе и понудом за авантуристички туризам.

Посјетиоци су исказали велико интересовање за фестивале и манифестације које ће се током љета одржати у Црној Гори као што су “Сеа данце”, “Лаке фест”, “Бедем фест” “Афтер беацх партиес”, програм гостовања познатих свјетских извођача у дискотекама “Топ Хилл” и “Маxимус”, “Сеа роцк” фестивал, „Љето са звијездама“, Фестивал уличних перформера, Которски карневал, Петровачка, Бокељшка ноћ и многе друге. Информисали су се о изводјачима који ће наредних мјесеци наступити широм Црне Горе, цијенама фестивалских улазница и смјештаја у црногорским градовима.

Регионални сајам омладинског туризма, Yоутх Фаир, за два дана посјетило је око 10 000 посјетилаца.

ПР служба Нациналне туристичке организације