Мања слова Већа слова РСС
>

Представљена туристичка понуда Црне Горе на сајму у Келну

Представљена туристичка понуда Црне Горе на сајму у Келну
Датум објаве: 08.07.2016 09:32 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Туристичка понуда Црне Горе успјешно је представљена на сајму “РДА Wорксхоп” који се одржао од 05. до 07. јула у Келну. Овај европски сајам, специјализованог аутобуског туризма са све већим акцентом на групна путовања, представља изузетну прилику за презентацију црногорских потенцијала на тржишту Њемачке.

Црна Гора је на сајму представила своју понуду, у оквиру регионалне сарадње, заједно са Албанијом. Током трајања сајма, бројни посјетиоци су исказали интересовање за кружним аутобуским турама и групним путовањима које у својој понуди за Црну Гору нуди туристичка агенција Адриа ДМЦ. Оно што је изазвало велику пажњу посјетилаца јесте да су на штанду имали прилику да испробају традиционални црногорски дезерт, црногорске палачинке, које су за њих припремали представници хотела Qуеен оф Монтенегро. Такође, у оквиру РДА Wорксхоп-а у сајамском пресс центру одржана је и презентација туристичких потенцијала Црне Горе која је била изузетно добро посјећена.

“РДА Wорксхоп” традиционално организује Међунарадно удружење аутобуских туроператора - РДА, које је основано 1951. године. Удружење тренутно броји око 1000 излагача из преко 40 земаља, средњих и малих предузећа, до великих концерна туристичке индустрије.

Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњи са привредом, планира крајем октобра посјету 25 њемачких туроператора са циљем да се боље упознају са туристичком понудом Црне Горе.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе