Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Понуда Црне Горе за новогодишње празнике и зимску сезону представљена у Београду

Саопштење: Понуда Црне Горе за новогодишње празнике и зимску сезону представљена у Београду
Датум објаве: 25.11.2016 21:51 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Национална туристичка организација Црне Горе, локалне туристичке организације Бара, Будве, Тивта, Херцег Новог и Подгорице у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Србији презентовали су понуду за новогодишње празнике и зимску сезону у Београду. Промоцији, која је вечерас одржана у ресторану «Форест», присуствовао је велики број медија: РТС, ТВ Прва, ДМ, Хаппy, Гранд, КЦН, Женска телевизија, Вечерње Новости, Блиц, Информер, Свет, Јоy, Политика, Курир, Сторy, Српски Телеграф, Еспресо, Елле, Хелло, Лепота и здравље, Глорија, е-капија, Туристички свет, Путовања за двоје, Старс, Бизлифе, као и туристичких агенција: Олyмпиц Травел, САБ, Одеон, Понте, Вива идр.

Директорица НТО ЦГ Жељка Радак Кукавичић поздравила је присутне и упознала их са цјелокупном понудом дестинације. Поред традиционалних дочека на трговима, из године у годину, понуда је разноврснија. Етно села која раде током цијеле године пружају изузетну понуду током празника и зимске сезоне, а туристи који буду боравили у Црној Гори могу уживати и у зимским варијантама јахања коња, рафтингу, успону на природним и вјештачким стијенама, вожњи на моторним санкама по Дурмитору, Сињајевини, Бјеласици, Комовима и многим другим облицима активности на планини.

Представници локалних туристичких организација Бара, Будве, Тивта, Херцег Новог и Подгорице представили су понуду својих општина и богат програм за новогодишње празнике на трговима и у хотелима, док су Туристичка организација Жабљака и ски центар Вучје представили понуду за зимску сезону. Национална авиокомпанија Монтенегро Аирлинес презентовала је зимске аранжмане који укључују повољне цијене авио карата са посебним повољностима за дјецу, као и пакет аранжмане у хотелима Сплендид, Могрен и Авала. Током промоције презентован је и програм предстојећег Празника Мимозе. Промоцији су присуствовали и представници ХГ Будванска Ривијера који традиционално организује богат програм за новогодишње празнике у хотелу Палас.

Данашњом презентацијом у Београду почела је промоција зимске понуде која се наставља у Крагујевцу, Требињу и Дубровнику.

Национална туристичка организација Црне Горе