Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Понуда Црне Горе за новогодишње празнике и зимску сезону представљена у Требињу и Дубровнику

Саопштење: Понуда Црне Горе за новогодишње празнике и зимску сезону представљена у Требињу и Дубровнику
Датум објаве: 29.11.2016 21:09 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма

Национална туристичка организација Црне Горе у сарадњи са локалним труистичким организацијама и туристичком привредом представила је понуду за новогодишње празнике и зимску сезону у Требињу и Дубровнику.

Промоцији у Требињу присуствовали су бројни медији: Независне новине, Радио РС, РТРС, Радио Требиње, Дневни Аваз, Херцег ТВ, ХП Медиа Гроуп, етребиње.цом, требињеданас.цом, као и агенција Травел луx. Присутне је највише интересовала понуда за предстојеће новогодишње празнике, као и програм Празника мимозе који се одржава у фебруару. За 9 мјесеци ове године забиљежен је пораст броја туриста са тржишта Босне и Херцеговине за 15% (174.123) туриста, који су остварили преко 1 милион ноћења.

Промоцију у Дубровнику испратили су Дубровачки дневник, дубровникнет.хр, Тхе Дубровник Тимес, као и бројне агенције као што су Луx травел, Елите Травел, Дирецт Боокер, Алфа травел и многи други.

Агенција Луx Травел из Дубровника и ски центар Јаворовача договорили су пословну сарадњу која предвидја реализацију петоднвних пакет аранжмана почевши од 3 јануара када на Жабљак долазе прве организоване групе туриста из Дубровника. Агенције из Дубровника су биле заинтересоване за понуду хотела и током зимске сезоне и током новогодишњих празника.

Понуду својих градова представиле су локалне туристичке организације Бара, Будве, Тивта, Херцег Новог, Подгорице, Жабљака, као и ски центар Вучје и хотел Бианца Ресорт анд Спа.

Промоција новогодишњих празника и зимске сезоне се наставља презентацијама на тржишту Албаније, у Тирани и Скадру.

Национална туристичка организација Црне Горе