Мања слова Већа слова РСС
>

Црна Гора све интересантнија туристима из Израела

Црна Гора све интересантнија туристима из Израела
Датум објаве: 08.02.2017 16:17 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњи са локалним туристичким организацијама Бара, Будве и Херцег Новог, ХГ „Будванска Ривијера“, ХТП „Корали“ и агенцијом „Флy Монтенегро“, представља туристичку понуду за предстојећу сезону на сајму „ИМТМ 2017“ који се одржава од 7- 8. фебруара у Тел Авиву у Израелу.

На сајму туризма „ИМТМ 2017“, највећем сајму те врсте на источном Медитерану, посјетиоци су имали прилику да се упознају са разноврсном понудом, богатством природних љепота, културним насљеђем, разноврсним активностима, националном кухињом и повољним аранжманима за предстојећу љетњу сезону.

Претходне године, по први пут, организовани су директни летови из Тел Авива ка Црној Гори посредством највећег израелског туроператора „Исраир“, који је реализовао 51 ротацију и довео више од 10.000 гостију из Израела. Туристи из Израела преферирају црногорску обалу али и посјете Боки Которској, Ловћену, Скадарском језеру, Биоградској гори и Дурмитору. Да овај туроператор Црну Гору сматра значајном дестинацијом говори и најава о увођењу летова за 2017.годину, и то на релацији Тел Авив-Тиват, од маја до краја октобра, 3 пута недјељно.

Тржиште Израела веома је интересантно за Црну Гору, претходне године забиљежене су двоцифрене стопе раста туриста са овог тржишта, а имајући у виду овогодишње најаве очекујемо да се ти трендови наставе и током ове сезоне.