Мања слова Већа слова РСС
>

Туристичка понуда Црне Горе на највећој туристичкој берзи “ИТБ 2017” у Берлину

Туристичка понуда Црне Горе на највећој туристичкој берзи “ИТБ 2017” у Берлину
Датум објаве: 07.03.2017 15:12 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњи са Министарством одрживог развоја и туризма, локалним туристичким организацијама и туристичком привредом представиће црногорску туристичку понуду на највећој туристичкој берзи у Европи „ИТБ 2017“ која се одржава у Берлину, у периоду од 8. до 12. марта ове године.

Делегацију Црне Горе предводе директорица Националне туристичке организације Црне Горе Жељка Радак Кукавичић и савјетница министра одрживог развоја и туризма Нада Павићевић, које ће се током сајма састати са представницима туристичког и привредног сектора Њемачке, туроператорима и медијима.

На црногорском штанду своју понуду представиће локалне туристичке организације Бара, Будве, Херцег Новог, Котора, Подгорице, Тивта и Улциња, хотелске компаније „Бепплер & Јацобсон Монтенегро“, ХГ „Будванска Ривијера“ и ХГ „Монтенегро Старс“, хотели „Тхе Qуеен оф Монтенегро“, „ЦентреВилле Хотел & Еxпериенцес“, „Регент Порто Монтенегро“, као и „Липска пећина“, ЈП „Национални паркови Црне Горе“ и национални авиопревозник „Монтенегро Аирлинес“.

Према информацијама организатора, ове године “ИТБ Берлин” ће окупити преко 180 000 посјетилаца, од чега је 120 000 професионалаца из области туризма, као и преко 10 000 излагача из 187 земаља, што показује да је ријеч о кључној берзи за упознавање са новим трендовима и развојем тржишта, која представља одличну прилику за сусрет пословних партнера и уговарање послова.

Представљање на тржишту Њемачке је од посебног значаја за нашу дестинацију, с обзиром на то да се ради о једном од највећих емитивних тржишта са преко 60 милиона туриста годишње.