Мања слова Већа слова РСС
>

Туроператори из Јапана у студијској посјети Црној Гори

Туроператори из Јапана у студијској посјети Црној Гори
Датум објаве: 13.10.2017 13:50 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


У организацији Националне туристичке организације Црне Горе и Јапанске агенције за међународну сарадњу (ЈИЦА) у Црној Гори у периоду од 12. до 14.октобра бораве агенти туроператора из Јапана.

Представници туроператора ЈТБ Медиа Ретаилинг, Х.И.С.ЦО.,ЛТД, ЈТБ Wорлд Вацатионс, МИКИ ТОУРИСТ, АСАХИ РYОКО, ТУМЛАРЕ, СТ WОРЛД, ТАБИ-ЦОНЦИЕР, Ханкyу Травел, током тродневне инспекције дестинације обићи ће атрактивне туристичке локалитете у земљи и састати се са представницима локалних туроператора и туристичких агенција.

Првог дана боравка у Црној Гори, туроператори су посјетили Колашин и дио НП Дурмитор као и вински подрум Шипчаник гдје су дегустирали традиционална црногорска вина компаније Плантаже 13 јул. Програмом посјете планиран је и обилазак Будве и Котора и упознавање са туристичком понудом ових приморских градова. Они ће посјетити и хотел Регент Порто Монтенегро како би се упознали са понудом и садржајима хотела.

Поред обиласка туристичких локалитета, представници туроператора из Јапана одржаће пословну радионицу са представницима локалних туроператора и агенција гдје ће осим размјене знања и искустава разговарати и о модалитетима будуће сарадње.