Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Црна Гора као земља партнер на специјализованом сајму туризма РеисеМаркт Рхеин – Нецкар – Пфалз у Манхајму

Саопштење: Црна Гора као земља партнер на специјализованом сајму туризма РеисеМаркт Рхеин – Нецкар – Пфалз у Манхајму
Датум објаве: 09.01.2018 08:19 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма

Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Берлину и Црногорским туристичким удружењем, по први пут, као земља партнер, представља туристичку понуду наше дестинације на сајму туризма РеисеМаркт Рхеин – Нецкар – Пфалз, који се одржава од 5. до 7. јануара у њемачком граду Манхајму.

Будући да је Црној Гори припала част да буде земља партнер овогодишњег сајма, на отварању је говорио амбасадор Црне Горе у СР Њемачкој др Ранко Вујачић.

Како су излагачи на сајму њемачке и међународне туристичке компаније, друштва и удружења, сајам представља одличну прилику за промоцију, успостављање контаката и остваривања сарадње у циљу привлачења већег броја туриста са овог тржишта.

Поред представљања на штанду, Црна Гора ће се додатно промовисати кроз презентације понуде с акцентом на активни туризам на главној сајамској бини и бројне интервјуе за њемачке медије као што су Маннхеимер Морген, Мериан итд.

Као посебна предност за повезивање са овим тржиштем истакнута је директна авио - линија националног авиопревозника Монтенегро Аирлинеса од Подгорице ка Франкфурту који је 86 км удаљен од Манхајма.

РеисеМаркт Рхеин – Нецкар – Пфалз је сајам специјализован за активни туризам и камповање, који окупља више од 100 њемачких и међународних излагача и преко 10.000 посјетилацаПР служба Националне туристичке организације Црне Горе