Мања слова Већа слова РСС
>

Министар Радуловић на Адриа Хотел Форуму

Министар Радуловић на Адриа Хотел Форуму
Датум објаве: 20.02.2019 10:49 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић учествује на Адриа Хотел Форуму на коме ће одржати презентацију о могућностима инвестирања у Црној Гори и учествовати на министарској панел дискусији инвестиционој клими, расту и будућности туризма.

Седми Адриа Хотел Форум одржава се 20. и 21. фебруара ове године у Београду под слоганом „Очекује ли нас свијетла будућност?“. Учесници Форума ће дискутовати о моделима финансирања регионалних пројеката, проблемима обезбеђивања квалификоване радне снаге и трошковима у хотелској индустрији, трендовима у дизајнирању хотела у свијету, трендовима у продаји туристичких производа, и другим темама.

Адриа Хотел Форум (АХФ) је водец́а конференција о инвестирању у хотелску индустрију у југоисточној Европи, која окупља све релевантне актере, укључујуц́и међународне експерте, предсједнике и чланове одбора највец́их регионалних и глобалних хотелских компанија, министре, инвеститоре, представнике институција, финансијске институције, консултанте, архитекте, правнике и друге стручњаке.