Manja slova Veća slova RSS
>

Potpredsjednik Vlade Rafet Husović boraviće u radnoj posjeti opštini Bijelo Polje

Datum objave: 25.09.2013 16:30 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore za regionalni razvoj Rafet Husović sa saradnicima, boraviće u četvrtak, 26. septembra 2013. godine, u radnoj posjeti opštini Bijelo Polje.

Potpredsjednik Husović će se u 11.00 sati sastati sa predsjednikom Opštine Aleksandrom Žurićem, u prostorijama Opštine Bijelo Polje. Tema razgovora su stanje i potrebe opštine, kao i sagledavanje mogućnosti podrške Vlade u realizaciji razvojnih i infrastrukturnih projekata, koji bi mogli biti planirani u Budžetu Crne Gore za 2014. godinu.

Pored potpredsjednika Husovića, u posjeti Bijelom Polju biće ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović, direktor Direkcije za javne radove Žarko Živković, savjetnik u Direkciji za saobraćaj Miodrag Bakrač, pomoćnica ministra ekonomije Nina Vujošević, savjetnik u Ministarstvu finansija Slobodanka Labus i savjetnik potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj.

Nakon sastanka (u 12.30 sati), izjave za medije daće potpredsjednik Husović i ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović.