Manja slova Veća slova RSS
>

Najava: Regionalni prekogranični sastanak partnera IPA projekta “TURGRATE 2” u Podgorici

Datum objave: 11.02.2014 11:46 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Sjutra, 12. februara, u konferencionoj sali apart hotela “Premier” (Bulevar Mihaila Lalića br.1.) održaće se peti regionalni prekogranični sastanak u okviru Jadranskog IPA projekta „Udruženo djelovanje u promociji održivog razvoja turizma – „TURGRATE 2”.

Pored Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO) i Lokalne turističke organizacije Bara (LTO) projektni partneri su iz Albanije, Grčke i Italije.


Sastanak će otvoriti direktor Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Saša Radović koji će održati i uvodnu riječ, a ispred ostalih partnera u projektu, izlaganja će imati:
- Neda Ivanović, direktorica turističke organizacije Bara
- Franco Scoditti, gradonačelnik Opštine Mesanja, koja je glavni partner u projektu, kao i savjetnik za evropsku politiku Opštine Nardo Flavio Maglio i Tommaso Cavallo, savjetnik za zanatske i proizvodne djelatnosti Opštine Latiano, Italija.

Projekat je počeo sa implementacijom u februaru 2011. godine a završava se u julu 2014. godine.

Pozivamo medijske kuće da prisustvuju i isprate otvaranje sastanka, od 10:15 do 10:40h. Vrijeme za davanje izjave od strane učesnika je takodje predviđeno i tokom kafe pauze, do 11:10h.