Manja slova Veća slova RSS
>

Najava: Kreativna radionica Neko je rek’o Eko

Datum objave: 21.03.2014 15:16 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Sjutra, 22. marta, u galeriji “ART”, Trg Republike br.1, Podgorica, u 11 časova, otpočeće sa radom kreativna radionica “Neko je rek’o Eko”.

Naime, NVO Punkt kroz projekat Ministarstva održivog razvoja i turizma „Priprema i implementacija državnog i lokalnih planova upravljanja otpadom“ započeo je kreativnu radionicu za djecu sa posebnim obrazovnim potrebama na temu pravilnog upravljanja otpadom. Finalni proizvod ove radionice će biti izložba pod nazivom “Neko je rek’o EKO” koja ima za cilj podizanje svijesti o značaju pravilnog upravljanja otpadom.

Radionica ima za cilj da aktivira kreativne potencijale djece sa specijalnim obrazovnim potrebama i da utiče na formiranje njihovog odnosa prema ekologiji i uključi ih u proces očuvanja životne sredine.

U projektu učestvuju angažovani profesionalni umjetnici uz saradnju psihologa i roditelja koji če i definisati kreativne okvire zajedničkog rada na upotrebi predmeta koji su već korišteni, a koji će korisno moći da se upotrijebe za kreativni rad u skladu sa ciljevima projekta.


Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona:
Tel: (+382) 20 446 347 ; (+382) 20 446 339 ; Fax: (+382) 20 446-298
Web: www.mrt.gov.me