Мања слова Већа слова РСС
>

Позив медијима: Прес конфереција поводом потписивања уговора о пружању консултантских услуга за ЈП Водовод и канализација Улцињ и састанак министра Гвозденовића са представницима туристичке привреде Улциња

Датум објаве: 29.07.2014 16:15 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министар одрживог развоја и туризма, Бранимир Гвозденовић, говориће у сриједу, 30. јула 2014. године, у 15 сати, на прес конференцији поводом потписивања уговора о пружању консултантских услуга ЈП Водовод и канализација Улцињ, у циљу рехабилитације постојеће и изградње нове водоводне мреже, те изградње канализационе мреже.

Конференција ће бити одржана у кабинету предсједника Општине Улцињ.

Поред министра Гвозденовића на конферецији ће говорити и предсједник Општине Улцињ, Фатмир Ђека, извршни директор Водацома, Борис Вуковић, генерални директор компаније Сацхсенwассера, Јурген Wуммел.

Након прес конференције, са почетком у 16 сати, у хотелу Олимпик, Улцињска ривијера, биће одржан састанак министра Гвозденовића са руководством Општине, те представницима туристичке привреде Улциња, у циљу размјене информација о одвијања актуелне туристичке сезоне.

Камермани и фотографи могу снимити кадрове (покривалице) са почетка састанка у хотелу Олимпик, а након састанка, у 18 сати, изјаву за медије даће министар Бранимир Гвозденовић и остали учесници састанка.