Мања слова Већа слова РСС
>

Најава: Туристичка понуда Црне Горе на 36. сајму туризма „ИФТМ Топ Реса 2014“ у Паризу

Датум објаве: 19.09.2014 15:09 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма и Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњи са локалним туристичким организацијама, туристичком привредом и стратешким партнерима, представиће туристичку понуду Црне Горе на берзи туризма „Топ Реса 2014“ која се одржава од 24. до 27. септембра у Паризу. Тиме започиње циклус промотивних наступа у сусрет сезони 2015.

Сајам „Топ Реса“ окупља искључиво професионалаце у туристичком бизнису и то из 160 земаља, пословног је карактера и представља идеалну платформу за обнављање уговора и успостављање нових контаката на овом тржишту. Сам наступ ће бити искоришћен за анализу резултата ове сезоне, а даће и прве предикције за 2015. годину, када су у питању глобална туристичка кретања. Очекивања од овог тржишта су веома велика, како са аспекта туристичког промета, тако и са аспекта продужења туристичке сезоне у Црној Гори.

Очекује се да ће ове године сајам посјетити око 30.000 посјетилаца и преко 3000 представника медијских кућа, као и пословних људи који планирају инвестиције у туризму.