Мања слова Већа слова РСС
>

НАЈАВА: КОНФЕРЕНЦИЈА О МАРИНАМА ‘’МОНТЕНЕГРО НАУТИЦАЛ ТОУРИСМ 2014’’ У ХОТЕЛУ РЕГЕНТ ПОРТО МОНТЕНЕГРО

Датум објаве: 28.11.2014 16:02 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Прва конференција о маринама, под називом ‘’Монтенегро Наутицал Тоурисм 2014’’ одржаће се у понедјељак, 1. децембра у хотелу Регент Порто Монтенегро у Тивту са почетком у 10 сати. Конференција се одржава у организацији Министарства за одрживи развој и туризам, Министарства саобраћаја и поморства и Општине Тиват.

Једнодневна конференција ће окупити представнике државних и општинских институција и марина, стручњаке из области наутике и релевантне компаније из наутичког бизниса. Учесницима конференције ће се на отварању обратити министар одрживог развоја и туризма, Бранимир Гвозденовић, министар саобраћаја и поморства, Иван Брајовић, и предсједник Општине Тиват, Иван Новосел.

Током трајања конференције, програмом је предвиђено да се окупљенима представи неколико тема из области наутичке индустрије. Говориће се о актуелном стању и стратегији развоја марина, плановима и ограничењима за развој марина. Презентације ће одржати представници најзначајнијих марина у Црној Гори Марине Порто Монтенегро, Дуклеy Марине, Луштица Баy Марине, Портонови, Луке Котор и Марине Бар.

У другом дијелу конференције одржаће се и два стручна предавања ‘‘Наутички туризам на Медитерану – Ограничења и шансе Црне Горе’’, и ‘‘Домаћа и међународна правна регулатива’’.

Организацију конференције су подржале компаније: Адриатиц Маринас Порто Монтенегро, Азмонт Инвестментс Портонови, Луштица Девелопмент и Лука Котор. За програмску и оперативну реализацију конференције задужена је компанија РЛЦ Монтенегро из Подгорице.

Конференција је отворена за медије током уводних излагања ( од 10 до 10 и 30 )

Додатне информације - 067826 281 - Зоја Спахић Кустудић