Мања слова Већа слова РСС
>

Најава: Прес конференција поводом шестог Фестивала инвестиција и некретнина - ФРЕИ 2015

Датум објаве: 07.05.2015 15:24 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Поводом одржавања шестог Фестивала инвестиција и некретнина - ФРЕИ 2015, у петак, 8. маја, са почетком у 12 сати, у Министарству одрживог развоја и туризма (ИВ Пролетерске бригаде 19, мултимедијална сала, приземље) одржаће се прес конференција, на којој ће бити престављен програм и концепт овогодишњег Фестивала.

На прес конференцији ће о свом панелу „Инвестиције и даља оптимизација пословног окружења” нешто више рећи Данило Гвозденовић, генерални директор Директората за грађевинарство. Присутнима ће се обратити Раде Љумовић, организатор Фестивала и Нада Михаиловиц, руководилац одјељења за међународну сарадњу и инвестиције.

ФРЕИ 2015 се одржава од 11. до 14. маја, у хотелу „Маестрал“, у Милочеру, под патронатом предсједника Владе Црне Горе, Мила Ђукановића, који ће на Фестивалу имати и специјално позивно излагање на тему “Нови контекст развоја и динамизација економског раста Црне Горе”.

Програмски носилац Фестивала је Министарство одрживог развоја и туризма, а организатор је конзорцијум Бизнис Линк (Београд) и РЛЦ Монтенегро (Подгорица).

***

ФРЕИ је тематска, мултидисциплинарна манифестација, проблемски усмјерена на развој инвестиција у некретнине, са фокусом на туристички сектор. Циљну групу чине инвеститори и комерцијалне компаније у реал естате сектору, репрезенти државне и јавне управе, представници међународних институција, као и стручна јавност.