Мања слова Већа слова РСС
>

Најава за медије: Посјета министра Бранимира Гвозденовића општини Бар

Датум објаве: 26.06.2015 19:00 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министар одрживог развоја и туризма, Бранимир Гвозденовић, са сарадницима, посјетиће у понедјељак, 29. јуна, општину Бар, гдје ће са предсједником општине Бар и представницима туристичке привреде разговарати о предузетим активностима у циљу квалитетног одвијања туристичке сезоне у том граду.

Министар Гвозденовић посјету општини Бар започеће у 11 сати, обиласком моста преко ријеке Црмнице у Вирпазару, гдје су у току припремне активности на реконструкцији моста, који повезује регионални пут Вирпазар-Острос-Владимир-Улцињ и локални пут Вирпазар-Суторман-Бар.

Након обиласка моста у Вирпазару министар Гвозденовић ће са предсједником општине Бар, Зораном Срзентићем разговарати о кључним темама за развој града, у сали Општине Бар, са почетком у 12:15 сати, након чега ће у 13:15 сати изјаве за медије дати министар Гвозденовић и предсједник општине Срзентић.

Камермани и фотографи могу да сниме кадрове са почетка састанака, након чега ће услиједити радни дио састанка који ће бити затворен за медије.

Током боравка у Бару, министар Гвозденовић одржаће низ састанака са Координационим тимом за праћење туристичке сезоне и закупцима плажа, хотелијерима и власницима угоститељских објеката у Бару, а обићи ће и нови кружни ток у Сутомору.

Додатне информације можете добити путем телефона на 069 156 926, или путем е-маил ана.костиц@мрт.гов.ме