Мања слова Већа слова РСС
>

Најава: Обиљежимо заједно Свјетски дан туризма у авантуристичком парку „Горица“

Најава: Обиљежимо заједно Свјетски дан туризма у авантуристичком парку „Горица“
Датум објаве: 26.09.2016 22:32 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Министарство одрживог развоја и туризма, Национална туристичка организација Црне Горе и Туристичка организација Подгорице обиљежавају Свјетски дан туризма, 27. септембар, у уторак, са почетком у 11 часова, у Главном граду, на брду Горица, у новом авантуристичком парку.

Циљ организације овог дешавања, између осталог, је потреба да укажемо на значај промоције активног одмора и уживања у природи, у укупној туристичкој понуди Црне Горе. Слоган овогодишње кампање је „Туризам за све“.

Први дио програма биће такмичарског карактера, након чега ће услиједити додјела награда, уз свечани коктел и обраћања представника организатора.

Присутнима ће се обратити: представник Министарства одрживог развоја и туризма; Жељка Радак Кукавичић, директорица Националне туристичке организације Црне Горе и Татјана Поповић, директорица Туристичке организације Подгорице.

Укупан број пријављених екипа је 32, који ће се такмичити за вриједне награде које су обезбиједили спонзори: „Еxплорер“, „13. јул Плантаже“, Теленор, М:тел, „Цинеплеxx“.

Детаљну агенду можете преузети овдје.