Мања слова Већа слова РСС
>

Најава за медије: Сјутра у хотелу Хилтон додјела награда за пројекат ,,Сва чуда Црне Горе"

Најава за медије: Сјутра у хотелу Хилтон додјела награда за пројекат ,,Сва чуда Црне Горе"
Датум објаве: 08.12.2016 18:12 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Сјутра ће у хотелу Хилтон бити одрзана свечана церемонија уручивања награда за пројекат ,,Сва чуда Црне Горе”. Ово је одлучено на састанку стручног жирија који је вредновао пристигле апликације, а којим предсједава историчар Живко Андријашевић. Церемонија ја заказана за 16 часова.

Награде ће уручити Министар туризма и одрживог развоја Павле Радуловић, предсједник стручног жирија Живко Андријашевић и Директор Инвестиционо Развојног фонда Зоран Вукчевић.

Користимо прилику да Вам се захвалимо на свој медијској пажњи коју сте нам пружили, у току трајања изборних кампања политичких субјеката и да Вас, наравно, позовемо да присуствујете церемонији, која ће означити крај прве фазе пројекта ,,Сва чуда Црне Горе".

Осим званичног програма уручивања награда предвиђен је и забавни програм, у току којег ће наступити право црногорско чудо, млади виолиниста Игор Пејовић, који ће у пратњи Дина Бехаровића на хармоници, извести композицију ,,Чардаш" од Виторија Монтија. Након њих, наступиће и познати подгорички бенд ,,Куба".

Очекујемо Вас