Мања слова Већа слова РСС
>

Најава: ИИИ Туристички форум Црне Горе од 25-27. октобра у Петровцу

Најава: ИИИ Туристички форум Црне Горе од 25-27. октобра у Петровцу
Датум објаве: 24.10.2017 11:20 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


У организацији Националне туристичке организације Црне Горе ИИИ Туристички форум Црне Горе биће одржан, од 25-27. октобра, у Петровцу.

У уводном дијелу форума говориће државни секретар Министарства одрживог развоја и туризма Дамир Давидовић, предсједник Извршног одбора НТО ЦГ Предраг Јелушић и директорица Националне туристичке организације Црне Горе Жељка Радак Кукавичић.

Првог дана форума биће одржано предавање, као и панел дискусија на тему: Концепт дестинацијске менаџмент организације на којој ће говорити универзитетски професори: Иво Жупановић, Силвана Ђурашевић, Бојан Зечевић и Јован Попеску.

Тема другог дана форума биће: ПР и управљање догађајима у туризму, о којој ће говорити Оливера Јовићевић, аутор и уредник емисије Упитник која се емитује на РТС-у, Елеонора Албијанић, ПР тренер и консултант и Роберт Чобан, предсједник Цолор Пресс Групе из Београда. Панел дискусијом на ову тему модерираће Драгана Бећировић, стручњак за односе с јавношћу.

Прије почетка панела, биће уприличено званично уручење уређаја АЕД (Аутоматски екстерни дефибрилатор), донације друштвно одговорне црногорско-хрватске компаније „Марин Мед“ хотелској групи „Будванска ривијера“. Ријеч је о пријеносном уређају, једноставне примјене, који се може наћи у јавним зградама, компанијама и сл. са задатком испоруке електричне струје особама које имају срчани застој услијед поремећаја ритма.

За трећи дан форума за све учеснике планирана је панорамска рута Између двије чаробне обале у организацији локалне туристичке организације Бара.

Форум ће окупити око 100 представника националних и локалних туристичких организација из Црне Горе и Србије, Привредне коморе Војводине, туристичке привреде, факултета за туризам, Министарства одрживог развоја и туризма и Црногорског туристичког удружења.

Догађај ће се одржати у хотелу Палас у Петровцу, са почетком у 9,30 сати.

Позивамо медије да извјештавају са догађаја и акредитују се путем е маила нина.вукцевиц@монтенегро.травел или телефона 067 488 085.

ПР служба НТО ЦГ обезбиједиће медијима видео материјал са форума.


ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе