Мања слова Већа слова РСС
>

Сајам пољопривреде у Подгорици

Сајам пољопривреде у Подгорици
Датум објаве: 17.04.2019 12:05 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Монтенегро Бизнис Алијанса у сарадњи са Главним Градом Подгорица и уз подршку Министарства пољопривреде и руралног развоја, Министарства одрживог развоја и туризма, Министарства економије и Института за предузетништво и економски развој (ИПЕР) организује Сајам пољопривреде на Тргу независности у Подгорици на тему: “Неопходност већег учешћа домаћих производа у понуди сектора туризма и трговине.”

Сајам ће се одржати 18.04.2019. године (четвртак) са почетком у 11х.

Ово је трећи Сајам заредом који се на приједлог МБА организује прије почетка главне туристичке сезоне.

Циљ организовања овог догађаја је даља промоција домаћих пољопривредних производа уз нагласак на неопходност јачања сарадње пољопривредних произвођача и представника туристичког и трговинског сектора. Управо су овакве и сличне манифестације прилика да се оснажи сарадња сектора туризма и трговине са пољопривредним произвођачима. Ово су активности које траже континуитет којим се једино може и остварити жељени циљ.

Организатори су обезбиједили простор и штандове на којима ће бити изложени пољопривредни производи, уз напомену да пољопривредни произвођачи немају обавезу плаћања било какве надокнаде.

Ово је прави примјер интензивирања сарадње приватног и јавног сектора који у континуитету треба подстицати и развијати у интересу стварања што подстицајнијег пословног амбијента као неопходног услова за укупан развој наше економије.