Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Државне студије локације "Аеродром - Тиват"–Сектор 24 и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Датум објаве: 20.06.2012 16:15 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


ЈАВНА РАСПРАВА

О Нацрту Државне студије локације "Аеродром - Тиват"–Сектор 24 и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Јавна расправа ће се одржати у организацији Министарства одрживог развоја и туризма у периоду од 20.06.2012. до 20.07.2012. године

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Државном студијом локације и предложеним планским рјешењима. Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Државне студије локације.
У току јавне расправе, у сарадњи са општином Тиват, биће организовани округли столови на којима ће Нацрт планског документа и Нацрт извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину бити презентирани од стране Обрађивача.

Јавна расправа ће бити реализована презентацијом Нацрта Државне студије локације и дискусијом у вези са овим Нацртом кроз округле столове и то сљедећим редом:

Подгорица 09.07.2012. године од 11-13 х, Министарство одрживог развоја и туризма, мултимедијална сала -приземље

Тиват 10.07.2012. године од 11-13 х у Сали Скупштине Општине

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија, примједби и сл. Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 309, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за урбанизам Општине Тиват, сваког радног дана од 10 до 13 часова.

Нацрт Државне студије локације и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни и на Порталу Е-управе, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме  или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.

Овдје можете да преузмете Нацрт Детаљног просторног плана и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.

Државна студија локације “Сектор 24 – Аеродром Тиват”
Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину Државне студије локације “Сектор 24 – Аеродром Тиват”
План намјене површина и објеката
Резиме коришћења & фазе реализације
План зелених и слободних поврсина
План саобраћаја, регулације, нивелације и парцелације А
План саобраћаја, регулације, нивелације и парцелације Б