Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Државне студије локације "Дио сектора 58 – туристички комплекс Понта" - Ружа вјетрова и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.

Датум објаве: 21.11.2012 10:29 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 21.11.2012. до 21.12.2012. године, одржати

ЈАВНА РАСПРАВАо Нацрту Државне студије локације "Дио сектора 58 – туристички комплекс Понта" - Ружа вјетрова и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Јавна расправа ће се одржати у организацији Министарства одрживог развоја и туризма.

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Државном студијом локације и предложеним планским рјешењима. Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Државне студије локације.

У току јавне расправе, у сарадњи са Општином Бар, биће организован округли сто на којем ће Нацрт планског документа и Нацрт извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину бити презентирани од стране Обрађивача.

Округли сто ће се одржати у Бару 03.12.2012. године од 11-13 х у Сали Скупштине Општине.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 309, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за уређење простора, комуналне – стамбене послове и заштиту животне средине Општине Бар, сваког радног дана од 11 до 15 часова.

Нацрт Државне студије локације и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни и на Порталу е-управе, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме  или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.

Нацрт ДСЛ Дио сектора 58 Туристички комплекс Понта Ружа Вјетрова

Нацрт извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину - Ружа вјетрова

План намјене површина

План парцелације и регулације