Мања слова Већа слова РСС

Закон о слободи вјероисповијести

>

Јавна расправа о Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације „Арсенал”, Тиват

Датум објаве: 26.03.2013 08:57 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 26.03.2013. до
09.04.2013. године, одржати

ЈАВНА РАСПРАВА

О Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације „Арсенал”, Тиват

Јавна расправа ће се одржати у организацији Министарства одрживог развоја и туризма и локалне самоуправе.

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са документом Нацрт Измјена и допуна Државне студије локације „Арсенал”. Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на нацрт овог документа.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија, примједби и сл. Нацрт Измјена и допуна Државне студије локације „Арсенал”, Тиват ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма /ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 309/, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријат за уређење простора и заштиту животне средине, у Општини Тиват, сваког радног дана од 10 до 13 часова.

Јавна расправа биће реализована презентацијом Нацрта Измјена и допуна Државне студије локације „Арсенал”, Тиват и дискусијом на округлом столу.

Округли сто ће се одржати у Тивту 27.03.2013. године, и то:

од 10.00 - 12.00 х у Великој сали Скупштине Општине Тиват.

Нацрт Измјена и допуна Државне студије локације „Арсенал”, Тиват ће бити доступан и на Порталу еУправе, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.