Manja slova Veća slova RSS
>

Javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Državne studije lokacije „Arsenal”, Tivat

Datum objave: 26.03.2013 08:57 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Obavještava se javnost da će se u periodu od 26.03.2013. do
09.04.2013. godine, održati

JAVNA RASPRAVA

O Nacrtu Izmjena i dopuna Državne studije lokacije „Arsenal”, Tivat

Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i lokalne samouprave.

Cilj Javne rasprave je da se na organizovan, struktuiran i prijemčiv način stručna i laička javnost upozna sa dokumentom Nacrt Izmjena i dopuna Državne studije lokacije „Arsenal”. Od Javne rasprave se očekuje da podstakne stručnjake i širu javnost da se uključe u proces rasprave i daju konkretne prijedloge, mišljenja i komentare na nacrt ovog dokumenta.

Kako bi se obezbijedili optimalni uslovi za uvid zainteresovanih subjekata i davanje eventualnih sugestija, primjedbi i sl. Nacrt Izmjena i dopuna Državne studije lokacije „Arsenal”, Tivat će biti dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave u:

Ministarstvu održivog razvoja i turizma /IV Proleterske brigade broj 19, III sprat, kancelarija br. 309/, od 10 do 13 časova, kao i u Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine, u Opštini Tivat, svakog radnog dana od 10 do 13 časova.

Javna rasprava biće realizovana prezentacijom Nacrta Izmjena i dopuna Državne studije lokacije „Arsenal”, Tivat i diskusijom na okruglom stolu.

Okrugli sto će se održati u Tivtu 27.03.2013. godine, i to:

od 10.00 - 12.00 h u Velikoj sali Skupštine Opštine Tivat.

Nacrt Izmjena i dopuna Državne studije lokacije „Arsenal”, Tivat će biti dostupan i na Portalu eUprave, a primjedbe i sugestije mogu se slati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma.