Manja slova Veća slova RSS
>

Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana posebne najmene za Durmitorsko područje i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu

Datum objave: 29.03.2013 13:56 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Obavještava se javnost da će se u periodu od 30.03.2013. do
30.04.2013. godine, održati

JAVNA RASPRAVA
O Nacrtu Prostornog plana posebne najmene za Durmitorsko područje i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu

Cilj Javne rasprave je da se na organizovan, struktuiran i prijemčiv način stručna i laička javnost upozna sa Nacrtom prostornog plana posebne namjene i predloženim planskim rješenjima. Od Javne rasprave se očekuje da podstakne stručnjake i širu javnost da se uključe u proces rasprave i daju konkretne prijedloge, mišljenja i komentare na Nacrt prostornog plana posebne namjene.

Javna rasprava biće realizovana prezentacijom Nacrta prostornog plana posebne namjene i diskusijom u vezi sa ovim Nacrtom kroz okrugle stolove u:

Podgorici, 17.04.2013.godine od 11 do 13 časova u Multimedijalnoj Sali Ministarstva održivog razvoja i turizma i

Žabljaku 19.04.2013. godine od 11 do 13 časova u Sali Skupštine Opštine.

Kako bi se obezbijedili optimalni uslovi za uvid zainteresovanih subjekata i davanje eventualnih sugestija, primjedbi i sl. Nacrt planskog dokumenta i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu će biti dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave u:
Ministarstvu održivog razvoja i turizma (IV Proleterske brigade broj 19, III sprat, kancelarija br. 309), od 10 do 13 časova, kao i u sekretarijatima za urbanizam u opštinama: Žabljak, Plužine, Šavnik, Pljevlja i Mojkovac, svakog radnog dana od 10 do 13 časova.

Nacrt Prostornog plana posebne namjene i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu će biti dostupni na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma www.mrt.gov.me    i na portalu E-uprave https://www.e-uprava.me/ .
Primjedbe i sugestije mogu se slati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me  ili na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma.

1. PPPN DURMITORSKO PODRUCJE.zip

2. DETALJNE RAZRADE.zip

3. PPPN NP DURMITOR.zip

4. SPU.zip