Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Просторног плана посебне најмене за Дурмиторско подручје и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Датум објаве: 29.03.2013 13:56 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 30.03.2013. до
30.04.2013. године, одржати

ЈАВНА РАСПРАВА
О Нацрту Просторног плана посебне најмене за Дурмиторско подручје и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом просторног плана посебне намјене и предложеним планским рјешењима. Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на Нацрт просторног плана посебне намјене.

Јавна расправа биће реализована презентацијом Нацрта просторног плана посебне намјене и дискусијом у вези са овим Нацртом кроз округле столове у:

Подгорици, 17.04.2013.године од 11 до 13 часова у Мултимедијалној Сали Министарства одрживог развоја и туризма и

Жабљаку 19.04.2013. године од 11 до 13 часова у Сали Скупштине Општине.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија, примједби и сл. Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:
Министарству одрживог развоја и туризма (ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 309), од 10 до 13 часова, као и у секретаријатима за урбанизам у општинама: Жабљак, Плужине, Шавник, Пљевља и Мојковац, сваког радног дана од 10 до 13 часова.

Нацрт Просторног плана посебне намјене и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.мрт.гов.ме    и на порталу Е-управе хттпс://www.е-управа.ме/ .
Примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме  или на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.

1. ПППН ДУРМИТОРСКО ПОДРУЦЈЕ.зип

2. ДЕТАЉНЕ РАЗРАДЕ.зип

3. ПППН НП ДУРМИТОР.зип

4. СПУ.зип