Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту измјена и допуна Државне студије локације „Сектор 5” (за дио бивше касарне оријенски батаљон )

Датум објаве: 12.05.2014 11:06 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 01.03.2014. до 10.03.2014. године, одржати

ЈАВНА РАСПРАВА 

О Нацрту измјена и допуна Државне студије локације „Сектор 5” (за дио бивше касарне оријенски батаљон ) 

Јавна расправа ће се одржати у организацији Министарства одрживог развоја и туризма и локалне самоуправе.

Циљ Јавне расправе је да се на организован и структуиран начин стручна и лаичка јавност упозна са овим планским документима и предложеним планским рјешењима. Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на нацрт планског документа.

Јавна расправа биће реализована презентацијом нацрта планског документа и дискусијом на округлом столу на којем ће плански документ бити презентиран од стране Обрађивача плана.

Округли сто ће се одржати у Херцег Новом 05.03.2014. године, од 11.00 - 13.00 х у дворани Парк Херцег Нови,

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија, примједби и сл. нацрт планског документа ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 309, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за урбанизам и грађевинарство у Општини Херцег Нови, сваког радног дана од 10 до 13 часова.

Нацрт планског документа ће бити доступни и на Порталу електронске управе www.еуправа.ме, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.