Manja slova Veća slova RSS
>

Program Javne rasprave o Nacrtu plana davanja Koncesija za projekat izgradnje žičare Kotor - Lovćen - Cetinje

Datum objave: 07.04.2014 09:00 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Javna rasprava trajaće 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva sa Programom javne rasprave i tekstom Nacrtu plana davanja Koncesije za projekat izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje  na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma, portalu e-uprave i u dnevnom listu „Pobjeda“.

Za vrijeme trajanja javne rasprave, Nacrt plana davanja Koncesije za projekat izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje će biti dostupan u prostorijama Ministarstva održivog razvoja i turizma, na IV spratu u kancelariji broj 422, kontakt osobe su Velibor Goranović i Draško Milić, na broj telefona 020/446-330 svakog radnog dana od 10 do 14h, kao i na sajtu Ministarstva.

Pozivaju se građani, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovani organi i organizacije, civilni sektor i dr. da učestvuju u javnoj raspravi.

Javna rasprava na Nacrt plana sprovodi se dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me  ili preko arhive Ministarstva.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma