Мања слова Већа слова РСС

Закон о слободи вјероисповијести

>

Програм Јавне расправе о Нацрту плана давања Концесија за пројекат изградње жичаре Котор - Ловћен - Цетиње

Датум објаве: 07.04.2014 09:00 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Јавна расправа ће се одржати у организацији Министарства одрживог развоја и туризма.

Јавна расправа трајаће 15 дана од дана објављивања јавног позива са Програмом јавне расправе и текстом Нацрту плана давања Концесије за пројекат изградње жичаре Котор – Ловћен – Цетиње  на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма, порталу е-управе и у дневном листу „Побједа“.

За вријеме трајања јавне расправе, Нацрт плана давања Концесије за пројекат изградње жичаре Котор – Ловћен – Цетиње ће бити доступан у просторијама Министарства одрживог развоја и туризма, на ИВ спрату у канцеларији број 422, контакт особе су Велибор Горановић и Драшко Милић, на број телефона 020/446-330 сваког радног дана од 10 до 14х, као и на сајту Министарства.

Позивају се грађани, општине, научне и стручне институције, заинтересовани органи и организације, цивилни сектор и др. да учествују у јавној расправи.

Јавна расправа на Нацрт плана спроводи се достављањем предлога, сугестија и коментара у писаном и електронском облику на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме  или преко архиве Министарства.

Министарство одрживог развоја и туризма