Manja slova Veća slova RSS
>

Javna rasprava o Nacrtu zakona o turizmu

Datum objave: 25.11.2015 11:54 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Na osnovu čl. 6, 7 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Sl. list CG”, br. 12/12), Ministarstvo održivog razvoja i turizma daje na javnu raspravu

NACRT ZAKONA O TURIZMU

i upućuje

JAVNI POZIV

Zainteresovanoj javnosti (građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u postupku pripreme:

Predloga zakona o turizmu

i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu održivog razvoja i turizma, na adresu: ul IV Proleterske brigade br. 19, Podgorica, na fax: 020 446 215 ili na e-mail: davor.vukovic@mrt.gov.me.  

Lica ovlašćena za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima su:
- Davor Vuković, samostalni savjetnik I u Odsjeku za standarde i propise, tel: 020 446 247 i
- Božo Vučeković, šef Odsjeka za standarde i propise, tel: 020 446 252.

Javni poziv o pripremi Predloga zakona o turizma trajaće 40 dana od dana objavljivanja na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma i portalu e-uprave.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma će sve prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Predloga zakona.

Nacrt zakona o turizmu i Program javne rasprave možete preuzeti ovdje.