Manja slova Veća slova RSS
>

Javna rasprava o Nacrtu zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka

Javna rasprava o Nacrtu zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka
Datum objave: 29.08.2016 10:35 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Službeni list Crne Gore”, broj 12/12) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće

JAVNU RASPRAVU
O NACRTU ZAKONA O NACIONALNOJ INFRASTRUKTURI PROSTORNIH PODATAKA

PROGRAM RASPRAVE:

1. Javna rasprava će trajati do 07. oktobra 2016. godine.

2. Javna rasprava se organizuje:
- postavljanjem Nacrta zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka Ministarstva održivog razvoja i turizma http://www.mrt.gov.me/rubrike/javna_rasprava;  
- postavljanjem Nacrta zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka na portalu e-Uprave https://www.euprava.me/eparticipacija/lista-javnih-rasprava;  
- postavljanjem Nacrta zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka na internet stranici Arhus centra Podgorica www.arhuscg.me,  Arhus centra Nikšić info@ozon.org.me i Arhus centra Berane www.arhuscentri.me.  
- u formi tribine koja će biti održana u četvrtak, 15. septembra 2016. godine u multimedijalnoj sali Uprave za nekretnine, sa početkom u 11:00 h.

3. Pozivaju se građani, stručne i naučne institucije, državni organi, strukovna udruženja, nevladine organizacije, mediji i druge zainteresovane organizacije i zajednice da se uključe u javnu raspravu i daju svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Nacrta zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka.

4. Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi do 07. oktobra tekuće godine Ministarstvu održivog razvoja i turizma na sljedeći način:
- na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma: javna.rasprava@mrt.gov.me;  
- na portal E-Uprave ili
- preko arhive Ministarstva na adresu: Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske br. 19, 81 000 Podgorica (sa naznakom „Javna rasprava – Nacrta zakona o nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka)
- Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija je: Brankica Cmiljanović, e-mail brankica.cmiljanovic@mrt.gov.me tel, 020 446 283, Fax: +382 20 446 215.