Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту закона о индустријским емисијама

Јавна расправа о Нацрту закона о индустријским емисијама
Датум објаве: 11.04.2018 14:59 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ
О НАЦРТУ ЗАКОНА О ИНДУСТРИЈСКИМ ЕМИСИЈАМА

ПРОГРАМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ:
1. Јавна расправа ће трајати до 21. маја 2018. године.

2. Јавна расправа се организује:
- постављањем Нацрта закона о индустријским емисијама на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма хттп://www.мрт.гов.ме/рубрике/јавна_расправа;  
- постављањем Нацрта закона о индустријским емисијама  на порталу е-Управе хттпс://www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа;  
- постављањем Нацрта закона о индустријским емисијама  на интернет страници Архус центра Подгорица www.архусцг.ме, Архус центра Никшић инфо@озон.орг.ме и Архус центра Беране www.архусцентри.ме.  
- у форми трибине која ће бити одржана у понедељак 7. маја 2018. године у Мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, са почетком у 09:00 х.

2. Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Нацрта закона о индустријским емисијама.

4. Заинтересовани субјекти могу своје коментаре, мишљења, примједбе и сугестије доставити у писаној или електронској форми до 21. маја текуће године Министарству одрживог развоја и туризма на сљедећи начин:

- на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;  
- на портал Е-Управе или
- преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Нацрт закона о индустријским емисијама)
- Контакт особа за координацију консултација је: Драгана Раонић Поповић, е-маил драгана.раониц@мрт.гов.ме  тел., 020 446 233, Фаx: +382 20 446 215.