Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5" – Херцег Нови

Јавна расправа о Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5" – Херцег Нови
Датум објаве: 03.05.2018 12:56 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 04.05.2018.године до 11.05.2018. године, одржати

ЈАВНА РАСПРАВА
о Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5" – Херцег Нови

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5" – Херцег Нови.

Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне предлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5" - Херцег Нови.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа  ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, Подгорица, ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 303, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, сваког радног дана. 

Нацрт планског документа  ће бити доступан на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.мрт.гов.ме, порталу Е-управе www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме, портал Е-управе или на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ пролетерске 19 у Подгорици.